Ramen en deuren die klaar zijn voor de toekomst


Dubbele beglazing van PVC kwam voor het eerst op de Britse markt in de jaren 1970 en revolutioneerde de manier waarop huiseigenaars konden denken over het comfort en de energie-efficiëntie van hun huizen. Hoewel de prestaties van de eerste profielen en beglazing destijds revolutionair waren, konden ze niet tippen aan wat vandaag mogelijk is.

We spoelen veertig jaar vooruit en de prestaties van de huidige PVC ramen en deuren die door CMS Trade worden geproduceerd, garanderen dat huiseigenaren er jarenlang profijt van zullen hebben.

Met zeer lage U-waarden door het gebruik van Eurocell en REHAU meerkamerprofielen, in combinatie met in het VK geproduceerde low-e glaselementen, zijn onze ramen en deuren ontworpen en gebouwd om in de winter zoveel mogelijk warmte binnen te houden, zonder dat het in de zomer te warm wordt in de kamers. Nu er als gevolg van de klimaatverandering meer extremen in warmte en koude worden voorspeld, zijn deze mogelijkheden belangrijker dan ooit.

Hier zijn vijf belangrijke redenen waarom het TC Glas en deurengamma klaar is voor de toekomst:

 

PVC-profielen met meerdere kamers


De toonaangevende TC Glas- en REHAU-profielsystemen die worden gebruikt om al onze PVC ramen en deuren te vervaardigen, zijn ontworpen om sterkte en duurzaamheid te combineren met de minimalisering van de warmteoverdracht van binnen naar buiten. Met een afmeting van 70 mm van voor naar achter zijn de profielen een naadloze vervanging voor houten kozijnen in stijl, maar met 21e-eeuwse prestaties die vrijwel geen onderhoud vergen gedurende een levensduur van meer dan 35 jaar wanneer ze correct zijn geïnstalleerd.

 

 

Glashandel :

  • 45 jaar vakervaring heeft van Glaswerken Vereecken NV de expert gemaakt in glaswerken.
  • Zowel binnenbeglazing als buitenbeglazing behoren tot onze expertise.
  • Bedrijven, particulieren, zelfstandigen en winkeliers worden door ons bediend.
  • Van nieuwbouw tot renovaties.