Op 7 mei nemen we twee gloednieuwe producten in ontvangst die in onze andere regio's al heel wat interesse hebben gewekt. Het Expanz™ 3D-gevelbekledingssysteem, exclusief in platina lavasteen (zie foto boven), wordt vergezeld door een extra kleur voor ons uiterst populaire SL Rock Panel-gamma - elegant OFF-WHITE (foto onder) als aanvulling op de bestaande okerkleurige en houtskoolkleurige stijlen.

Ondanks de moeilijke periode die we nu doormaken, moeten we ons allemaal richten op de toekomst en betere tijden in het verschiet, en dat is precies wat onze volledig nieuwe collecties kunnen bieden! We hebben een enorme vraag gezien naar onze slimline gevelbekleding, omdat deze een uitstekende dekking en een stijlvolle afwerking biedt tegen een prijs die geschikt is voor mensen die hun budget laag willen houden - ideaal voor grote oppervlakken, we kunnen niet wachten om te zien hoe de volledig nieuwe OFF-WHITE kwartsafwerking zal worden overgenomen en uitgerold in toekomstige projecten voor zowel commerciële ruimtes als luxueuze residenties. Om meer te weten te komen over de voordelen van het Norstone SL (slimline) Rock Panel™ systeem, kunt u rechtstreeks de productpagina bezoeken.

 

Expanz™ 3D is een volledig nieuw formaat, dat grotendeels hetzelfde raamwerk heeft als het onlangs geïntroduceerde Planc™ gamma modulaire gevelbekleding, maar Expanz™ is ontworpen om willekeurige dieptes en hoogtes te hebben, wat een zeer originele gevel oplevert met 3D projecties die echt opvallen, zowel figuurlijk als letterlijk! Expanz™ zal exclusief verkrijgbaar zijn in Platina lavasteen, een van de populairste afwerkingen die we momenteel leveren en op zich al een echte gespreksstarter. Zoals u op de foto hieronder kunt zien, geeft Expanz™ 3D een nieuwe dimensie aan gevelbekleding in steen!

Als u monsters wilt zien of een offerte wilt aanvragen voor uw project in Expanz™ Platinum of Slimline Rock Panel Off-white Quartz, blader dan door onze pagina's met monsters en offertes en maak u klaar - 7 mei is bijna zover...

We hebben enkele van onze favoriete projecten geselecteerd die mogelijk werden gemaakt dankzij de verbazingwekkende veelzijdigheid van Norstone's Stone Cladding systemen.

Van openhaardomrandingen tot unieke waterpartijen, deze projecten en installaties benadrukken echt de kracht en schoonheid van steenfineer en ook de zeer professionele eindresultaten die in het bijzonder met ons gepatenteerde vingervergrendelende hoeksysteem worden bereikt.

Deze showstoppers zijn voorzien van al onze huidige steenbekledingsassortimenten, van de handgemaakte, ambachtelijke stijl van Rustik™ tot de ultraslanke, gladde en gepolijste afwerking van Lynia™-tegels. Ook de vaste klassieker Rock Panel-systemen, de onlangs uitgebreide Aksent™-reeks en het uiterst veelzijdige Planc™-systeem van natuursteenpanelen komen aan bod.

 

Daarom tellen we onze 13 favoriete showstoppers op het gebied van natuursteenbekleding.


Een mooie en intieme ruimte, deze ommuurde privétuin maakt gebruik van een prachtig contrast van donkere, houtskoolkleurige Norstone slimline rotspanelen met lichte natuurstenen vloertegels. Het natuurlijke groen en geel van de planten en vruchten zorgen voor een levendigheid die dit project echt doet opvallen.


Verzonken ommuurde tuin. Een mooie en intieme ruimte, deze ommuurde privétuin maakt gebruik van een prachtig contrast van donkere, houtskoolkleurige Norstone slimline rotspanelen met lichte natuurstenen vloertegels. Het natuurlijke groen en geel van de planten en vruchten zorgen voor een levendigheid die dit project echt tot zijn recht laat komen.

Zoals u hebt gezien, is Norstone niet voor niets de marktleider op het gebied van natuursteenbekleding in het Verenigd Koninkrijk! Niet alleen bieden wij een breed en divers palet aan kleuren en afwerkingen, van gletsjermarmer tot ebbenhoutbasalt, onze intelligente in elkaar grijpende paneelsystemen zijn eenvoudig en snel te installeren, en onze modulaire gevelbekledingssystemen bieden volledige vrijheid van expressie om een kader te ontwerpen dat net zo uniek is als uw visie.

 

In combinatie met onze unieke, marktleidende garantie van 25 jaar kunt u er zeker van zijn dat een Norstone gevelbekleding er fantastisch uitziet, langer meegaat dan vergelijkbare systemen en dat u kunt rekenen op onze expertise van de afgelopen 15 jaar om uw project zo vlot mogelijk te laten verlopen. Om een specifiek gevelbekledingsproject te bespreken, kunt u ons toegewijde, deskundige team bellen op 0203 178 2801 of onze galerij van gevelbekledingsprojecten van natuursteen op onze website doorbladeren.

 

Gevelbekleding steenstrips Ze zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen met portlandcement én worden door en door gekleurd met oxide materialen. Ze zijn vrijwel op iedere ondergrond - ook isolatie - te verwerken. Iedere steen wordt handmatig gekleurd. De verschillende vormen en kleuren ontstaan door een uniek manueel proces waardoor de steen de natuurlijke echtheid uitstraalt.